Wij aanvaarden:

Hoofdstellen


Rambo Micklem Multi Bridle

Rambo Micklem Multi BridleEen uniek, prachtig hoofdstel dat als enig bestaand hoofdstel volledig gemodelleerd is naar de schedel van het paard. Doordat het door zijn unieke vormgeving gevoelige zenuwen in het paardenhoofd ontziet is dit het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen. Het hoofdstel is zowel te gebruiken als rijhoofdstel met bit als zonder bit, en is daarnaast tevens te gebruiken als kaptoom voor het longeren.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Van €199,90 voor slechts 


€ 169.92

Aantal  Rambo Micklem Competiton Bridle

Rambo Micklem Competiton BridleEen uniek, prachtig hoofdstel dat als enig bestaand hoofdstel volledig gemodelleerd is naar de schedel van het paard. Doordat het door zijn unieke vormgeving gevoelige zenuwen in het paardenhoofd ontziet is dit het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Van €172,90 voor slechts 


€ 146.97

Aantal  Rambo Mickelm Competition Reins

Rambo Mickelm Competition ReinsAnti-slip teugels, voorzien van rubber. Verkrijgbaar in Black of Dark Havana met zilveren gespen. 

Van €41,95 voor slechts 


€ 35.66

Aantal  Rambo Mickelm Multi Reins

Rambo Mickelm Multi ReinsAnti-slip teugels, voorzien van rubber. Verkrijgbaar in Black of Brown met goud kleurige gespen. 

Van €32,95 voor slechts 


€ 28.00

Aantal  Rambo Micklem Diamante Competition Bridle

Rambo Micklem Diamante Competition BridleEen uniek, prachtig hoofdstel dat als enig bestaand hoofdstel volledig gemodelleerd is naar de schedel van het paard. Doordat het door zijn unieke vormgeving gevoelige zenuwen in het paardenhoofd ontziet is dit het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Van €199,90 voor slechts 


€ 169.95
Aantal  Rambo Micklem Diamante Competition Bridle Sedgwick

Rambo Micklem Diamante Competition Bridle SedgwickEen uniek, prachtig hoofdstel dat als enig bestaand hoofdstel volledig gemodelleerd is naar de schedel van het paard. Doordat het door zijn unieke vormgeving gevoelige zenuwen in het paardenhoofd ontziet is dit het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Van €199,90 voor slechts 


€ 169.95
Aantal  Rambo Micklem Deluxe Competition Bridle

Rambo Micklem Deluxe Competition BridleEen uniek, prachtig hoofdstel dat als enig bestaand hoofdstel volledig gemodelleerd is naar de schedel van het paard. Doordat het door zijn unieke vormgeving gevoelige zenuwen in het paardenhoofd ontziet is dit het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Van €188,95 voor slechts 


€ 160.60

Aantal  Rambo Micklem Deluxe Competition Bridle Sedgwick

Rambo Micklem Deluxe Competition Bridle SedgwickEen uniek, prachtig hoofdstel dat als enig bestaand hoofdstel volledig gemodelleerd is naar de schedel van het paard. Doordat het door zijn unieke vormgeving gevoelige zenuwen in het paardenhoofd ontziet is dit het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Van €188,95 voor slechts 


€ 160.60

Aantal