Wij aanvaarden:

Vliegendekens

 | 

Amigo


Amigo Bug Rug

Amigo Bug RugDe Amigo Bug Rug is gemaakt van zachte polyester met een afneembare hals met voering die voorkomt dat de manen slijten. Door de zachte stof is de deken zeer comfortabel voor uw paard en door de zilveren kleur worden zonnestralen gereflecteerd en blijft het paard koel. 
Van €108,95- voor slechts


€ 92.61

Aantal  Amigo Bug Buster Vamoose

Amigo Bug Buster VamooseDe Amigo Bug Buster is een zachte, fijnmazige polyester deken, behandeld met het insectwerende middel Vamoose, welke zorgt voor een uitstekende bescherming tegen vliegen. Door de grote buikflap en de extra lange staartflap is deze deken ook te gebruiken als eczeemdeken. De hals is afneembaar en heeft een voering welke voorkomt dat de manen van uw paard afslijten.

Van €139,95 voor slechts


€ 118.96

Aantal  Amigo Fly Mask

Amigo Fly MaskHet vliegenmasker biedt uitstekende bescherming aan de ogen en oren. Het vliegenmasker heeft een comfortabele pasvorm en is gemakklijk af te doen. 

Verkrij\gbaar in de kleuren: Oatmeal/Brown, Bronze/Navy, Silver/Purple, Silver/Navy, Silver/Grey en Aqua/Orange.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Van €23,- voor slechts


€ 19.55

Aantal  Amigo Fly Rider

Amigo Fly RiderLichtgewicht uitrijdeken met afneembare hals. Met zadeluitsparing en reflecterende streep aan de zijkant. 
Extra ruimte in de hals zodat het paard gemakkelijk hun hals kunnen strekken tijdens het rijden. Met uitsparing voor de benen van de ruiter voor optimaal contact met het paard.

Van €83,95 voor slechts


€ 71.40
Aantal  Amigo XL Bug Rug

Amigo XL Bug RugZachte vliegendeken van fijnmazig en zonreflecterend polyester. Speciaal ontworpen voor brede en grote paarden. Met het afneembare halsstuk en de lange staartflap is uw paard prima beschermd tegen insecten.

Van €123,95 voor slechts


€ 105.36
Aantal  Horseware Fly Rug Liner Waterproof

Horseware Fly Rug Liner WaterproofDe fly rug liner is een onderdeken die simpel is te bevestigen onder je Horseware vliegendeken. De fly rug liner schuift niet, is waterdicht en ademend en reflecteert het zonlicht om je paard koel te houden. Tevens heeft de deken een absorberende laag die ervoor zorgt dat je paard schoon blijft en mooi gaat glimmen.
De deken kan onder de Rambo Sweetitch, Rambo Protector, Amigo Bug Buster en Amigo Bug Rug.

Klik op de afbeelding voor meer foto's.

Van €52,50 voor slechts


€ 44.63
Aantal  Amigo Aussie Allrounder

Amigo Aussie AllrounderZonreflecterende en waterafstotende vliegendeken, voor optimale bescherming tegen vliegen, UV stralen en lichte regen

Van €102,95 voor slechts


€ 87.51
Aantal  Amigo 3in1 - Vamoose

Amigo 3in1 - VamooseVliegendeken met waterdichte bovenzijde behandeld met het vliegwerende product Vamoose.

Van €149,95 voor slechts


€ 127.45
Aantal  Amigo 3in1 - Vamoose Front Disc Closure

Amigo 3in1 - Vamoose Front Disc ClosureVliegendeken met waterdichte bovenzijde behandeld met het vliegwerende product Vamoose.

Van €149,95 voor slechts


€ 127.45
Aantal  Amigo Finemesh Fly Mask

Amigo Finemesh Fly MaskDit Amigo vliegenmasker voor paarden is gemaakt van een zeer fijne meshstof, de oren zijn gemaakt van elastische meshstof waardoor het masker zeer comfortabel draagt en veilig is. Het biedt bescherming tegen vliegen, muggen, zand en ander vuil. Het vliegenmasker blokkeert 90% van de UV stralen. 

Verkrijgbaar in Silver/Purple en Silver/Navy. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Van €24,95 voor slechts


€ 20.00

Aantal  Amigo Vamoose Evolution

Amigo Vamoose EvolutionDe Amigo Vamoose Evolution is een zachte polyester vliegendeken, behandeld met het insectwerende middel Vamoose, welke zorgt voor een uitstekende bescherming tegen vliegen. De deken is voorzien van het front disc closure system. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Van €178,95 voor slechts


€ 152.10

Aantal